tiistai 29. toukokuuta 2012

Boksissa

Mehän olimme sitten loppujen lopuksi autotta noin viikon ennen kuin hankimme uuden, tai siis käytetyn, auton. Johan kelpaa ajella, kun on ilmastointi ja takatilassa tilaa kahdelle pikkukoiralle. Viime kesä oli kyllä tuskaa sen meidän aiemman corsan kanssa, piti ihan varta vasten usein pysähtyä viilentelemään Nappia ja itsellä oli sydän kurkussa koko ajan, että milloin se saa lämpöhalvauksen. 

Piti ostaa uusi matkustusboksi ja ajattelimme että nytpä ostamme Napille astetta isomman boksin, kun onhan se astetta isompi Penniä. Eläinkaupassa ei ollut sopivaa ja laitoimme tilausta tulemaan, vaan niinhän siinä kävi, että olimme tilanneet justiinsa samankokoisen boksin Napillekin. Nooooo kyllä se sinne mahtuu ihan hyvin. Tyytyväinenhän se ei oo (tähänkään) ratkaisuun:


 Siellä ne matkustaa. Tämä ei varmasti ole se kaikkein turvallisin ratkaisu tuohon koirien kuljettamiseen, mutta onpahan edes jotakin suojaa. Pitkälle matkalle laitamme nuo boksit vielä turvavyöllä kiinni toisiinsa ja sitten kiinni takapenkkiin. Myynnissä oli vajaan neljänsadan euron autohäkkejä, mutta mietittiin, että jos paha peräänajo sattuu, niin mahtavatkohan sitten kuitenkaan nekään auttaa.


Huonosti näkyy, mutta Penni näyttää todella tympääntyneeltä ja Nappi näyttää todella onnettomalta.

2 kommenttia:

  1. Hurjaa menoa peräkontissa :) Jätkä ei viihtyis alkuunkaan tuolla, reuhais ja möykkäis itsensä väsyksiin. Taitaa olla nuo boxsit turvallisempia kuin ne autohäkit.

    VastaaPoista
  2. Joo, nuo matkustaa kyllä ihan hiirenhiljaa tuolla. Pidemmmällä matkalla vielä laskemme keskimmäisen takapenkin alas niin voi vähän seurata että ollaanko siellä kunnossa...Hyvä jos nämä boksit ovat turvallisiksi todettu!

    VastaaPoista