tiistai 26. helmikuuta 2013

Edit...

Tässäpä lisää Napin terveysasiaa, vaikkei tämä ehkä hirveän kiinnostavaa tai mukavaa luettavaa ole. Mutta siis, Napin labratulokset tulivat ja olihan sillä sittenkin vaivaa; sillä on virtsatientulehdus (!!) ja se sai 10 päivän antibioottikuurin. Eli kyllä ne sen oireet viittasivat johonkin tautiin, jotenka kannattaa aina viedä koira lääkäriin tutkimuksiin, jos vähäänkään elo ja toimet poikkeavat normaalista ja tulee omistajalle "sellainen tunne".

Olipahan ihan mahottoman hankalaa saada Nappi syömään iso antibioottitabletti. Käärin sen ensin kokonaisena juustoon ja Nappi nappasi käärylän suuhunsa. Mutta siellähän se tabletti oli sitten koskemattomana maassa. Sitten pilkoin sen saksilla (tosi kova tabletti) varmaankin viiteen osaan ja laitoin ruoan sekaan.Siiiieellläpä oli kupin pohjalla viisi pientä tabletinpalasta nätisti koskemattomana, ehkä vähän nuoltuna. Sitten laitoin kuppiin aavistuksen verran lisää ruokaa ja jääkaapista löytynyttä smetanaa. Smetana hämäsi sitä ja  nyt on lääkkeet otettu. Saas nähä, millainen järkevä systeemi saahaan tähän kehitettyä. 

Tässä kuvituksena hauska Humphrey-sarjakuva (kuvan voi klikata suuremmaksi), löytyy facebookista: https://www.facebook.com/pages/Humphrey-Pug-Cartoon/273276202694614. Humphrey on ihan tosi osuva mopsisarjakuva ja kyllä pystyy samaistumaan lähes joka strippiin. Tällaisen näköistä on se Napin pesänrakennus/petaaminen. Ehkä se ei olekaan mikään valeraskauden keskeinen merkki, vaan se on vain mopsien yleinen tapa. Humphrey on nimittäin uros.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti