sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Sori Penni!

Penniiiiii, anteeeeeksiiii! Äskettäin tapahtui seuraavaa. Laitoin brunssia ja mies puuhaili omiaan. Nappi seurasi tilannetta tarkasti vieressä, kuten tavallista. Kun olin noin 45 minuuttia tehnyt kotihommia kuului kylppärin oven takaa pieni rapina. Avasin oven ja siellä pilkkopimeässä kylppärissä heilutteli häntäänsä varovaisesti hyvin katuvan oloinen pikkuinen Penni. Se oli jäänyt sinne oven taakse vahingossa, kun olin siellä käynyt pyörähtämässä. Raukka, se oli ollut siellä pimeässä kylppärissä oven takana reippaasti yli puoli tuntia, kunnes oli vihdoin päättänyt vähän rämpäyttää ovea, että pääsisköhän täältä jo pois. Sellainen se meidän kiltti ja nöyrä Penni on. Nappi olisi puolen minuutin kohdalla nostanut hirveän mekkalan. Huh, toivottavasti se ei nyt enää luule, että sitä rankaistiin jostakin.


 Melko oudosti se Pennikin osaa kököttää.


2 kommenttia:

  1. Penni raukka:( Griffonit taitaa yleensä ottaen olla tosi kilttejä koiria, mutta Penni on kyllä tooosi kiltti! Se on kyllä niin rutistettavan suloisen näköinen pieni koira! Koirakuume se vaan kasvaa aina kun näitä Pennin kuvia katsoo:)

    VastaaPoista
  2. Penni on kotona maailman kiltein, mutta kyllähän haukkuu meille tulevat vieraat ja tuolla kodin ulkopuolella sitten osoittaa luonnetta haukkumalla pihallaolijat ja joskus lenkillä vastaantulijoita. Ja koirapuistossa se antaa lähdöt liian innokkaille uroksille : ). Penni on kyllä ihan mahottoman suloinen, niin kuin griffonit yleensäkin.

    VastaaPoista