tiistai 1. tammikuuta 2013

Onnea vuodelle 2013, katsaus vuoteen 2012!

No niin, vuosi 2012 on takana ja se oli kelpo vuosi. Mitäs me touhusimme vuonna 2012? Tammikuussa Penni osallistui kaksiin mölliagilitykisoihin joista toisesta tuli menestystä, toisesta ei. Pakkanen rajoitti toimintaa ja Nappi oli ärtyinen. Kerroin täällä ensimmäistä kertaa Pennin allergiasta. Helmikuussa oli edelleen hyvin kylmää ja keksimme kaikenlaista toimintaa koirien aktivoimiseksi. Nappi aloitti agilityä-aktivointiin kurssin, jonka se joutui jättämään kesken juoksujen takia. Voe voe. Blogi täytti kaksi vuotta. Maaliskuussa oli kaksi ulkomaanreissua ja koirat viihtyivät veljen hoidettavina hyvin. Pennillä oli vuorostaan juoksut. Nappi kävi virallisessa terveystarkastuksessa ja polvet olivat ok, mutta silmissä oli entropion. Se ei ole kyllä vaivannut sitä lainkaan. 



Huhtikuussa ilmat näyttivät parantuvan ja ulkoilimme paljon, kestohangillakin jopa. Nappi täytti neljä vuotta. Pennin allergian kanssa kamppailtiin ja allergia oli voitolla varmaan 15-3; Pennin ruokavalioon ei oltu eikä olla löydetty lisää osasia. Aah, toukokuussa jo lämpeni ja aikaa vietettiin takapihalla auringosta nauttien. Penniä vaivasi yleisinfektio ja se oli pitkällä lääkekuurilla. Napilla taas oli valeraskaus ja se olikin vähän omituista aikaa, onneksi siitä ei seurannut mitään sen kummempaa. Kesäkuun puolessa välissä jäimme pitkälle lomalle, josta viikon koirat viettivät koirahoitolossa meidän ollessamme ulkomailla. Kesäkuu oli sopivan viileä koirille. Heinäkuussa mökkeilimme Kuusamossa, Pyhäjärvellä ja Haukiputaalla. Ceci-Mittelspitz tuli hoitoon kuun lopulla ja oli meillä kuukauden päivät. Elokuussa olin pitkällä työmatkalla, eikä elokuussa tapahtunut mitään sen kummempia. Syyskuussa Nappi liittyi mukaan Kaverikoiratoimintaan, Pennin saadessa hylsyn sopivuustestissä. Mökkeilimme vielä pariin otteeseen syyskuussakin ja nautimme hienosta syyssäästä. 


Lokakuussa Penni rääpäisi itseään silmään pahasti ja se haava ei millään meinannut parantua. Samaan syssyyn sille tuli korvatulehdus ja tassutulehdus, mutta niistä sitten päästiin eroon lopulta. Kuun lopussa Nappi sai huomautuksen ylipainosta ja ollaan nyt sitten vähän sitä painoa seurattu enemmän. Marraskuussa ei sattunut mitään erikoisempaa, Penni kisaili mölliagilityssä, Nappi höpötteli ja me paiskimme paljon töitä. Napilla oli myös vuoden toiset juoksut. Joulukuukin meni hassutellessa ja Pennin vuosi päättyi juoksuihin. Joululoma tuli enemmän kuin tarpeeseen ja nautimme kiireettömistä päivistä kotona. Sukuloimme vähän, mutta vietimme kyllä tiiviisti aikaa ihan vain kotisohvalla. Penni täytti 3 vuotta. 


Oikein mahtavaa uutta vuotta kaikille lukijoille!!!

2 kommenttia: