tiistai 22. heinäkuuta 2014

Mahtava mökkireissu


Meillä oli tosi mukava ja meidän mittapuulla pitkä mökkireissu; vietimme neljä helteistä päivää Pyhäjärven mökillä. Uutta tosin tänä vuonna oli se, että Penni pelkäsi edelleen todella paljon kärpäsiä ja Nappi oli ja on vieläkin valeraskaana. Olisihan se pitänyt arvata se Napin valeraskaus; ruoka ei maistunut, olo oli vetämätön ja se haki itselleen nukkumapaikkaa mitä omituisimmista koloista; kaappien alta, laatikoista, kaapista ja niin edelleen. Varmaan myös kodin kuumuus lisäsi näitä oireita. Nappi leikkautetaan nyt syksyllä, enää ei mietitä vaan toimitaan. 

Tässäpä kuvia reissusta.


 No ensinnäkin se mikä oli nyt outoa oli molempien koirien sisälläviihtyminen. Aina oli kiire oikaisemmaan vällyihin (Penni) tai vaatteiden sekaan (Nappi).


 Ja Napilla oli tietty kovat pyrkimykset kassiin.


 Ja tässä pyritään yhteistuumin sisälle. On se kumma, mitä ihmeen koiria nää oikein on?!?



 Palloleikit kyllä maistuivat hyvin.




 Nappi vähän dominoi kyllä leikkejä...


 Tuossa näkyy tuo Napin muuttunut valeraskausolemus, kyllä voisi hoitaa pentuja hyvin.





 Sitten uitiin. Tai kahlattiin syvällä, mahdollisesti vähän vastentahtoisesti.


Penniä puistattaa uinnin jälkeen.


 Tuolla mökillä on aina tosi kauniit illat.



Potretit vielä tähän loppuun.

3 kommenttia:

  1. Ihania kuvia koirista! Varsinkin noi kaksi viimeistä :) Meneekö Nappi ja Penni itestään uimaan vain pitääkö vähän "yllyttää"? Meiän Luumu menee välillä vahingossa uimaan, mutta yleensä huomaa erheensä hyvin nopeasti ja kääntyy takaisin matalemmille vesille.. :D

    VastaaPoista
  2. Apua, Anne, vahingossa poistin kommenttisi kun muokkasin omaani sen alla, anteeksi! Mutta niin kysyit uivatko koirat vapaaehtoisesti ja eivät ne ui, homma menee niin että kannan ne vähän syvemmälle ja sitten seuraan sivusta ja vähän valjaista kannattelen kun ne uivat rantaan. Penni Nappia innokkaammi ihan vapaaehtoisesti kahlailee vedessä. Hassu Luumu kun vahingossa menee uimaan : ).

    VastaaPoista
  3. Jaha ja kommentti näkyy taas, no blogger on välillä vähän kömpelö : ).

    VastaaPoista