torstai 4. maaliskuuta 2010

Aurinko paistaa!

Kyllä nyt on ollut mainiot lenkkeilysäät ja Nappi on varsinkin oikopoluilla vetänyt mopsihepulit useampaan kertaan edes takaisin. Sisälläkin se on kiertänyt asuntoa ralleilla ympäri, sillä on selvästi kevättä rinnassa ja energiapiikkejä.

Yöt taas ovat olleet levottomampia, koska perheemme kolmas jäsen on työmatkalla ja Nappi on viime öinä vähän ihmetellyt, miksei lauma ole öisin kasassa. Aina kun itse olen poissa öitä tai tulen myöhään yöllä kotiin, Nappi kuulemma nukkuu alakerrassa sohvan ovinäköalapaikalla minua odottaen. Nyt se sentään tulee yläkertaan nukkumaan.

Tilasin eräästä nettikaupasta pennulle pentuaitauksen. Siinä on kahdeksan 61x61 cm:n kokoista "aitaosaa", jota voi yhdistellä vapaasti ja sitä voi kesällä käyttää myös nurmella mukana tulevien piikkien avulla. Kuulostaa kätevältä. Minusta tuntuu, että on parempi laittaa parikiloinen pikkuinen ainakin alkuajoiksi aitaukseen silloin kun olemme poissa. Tietysti alkuaikoina täällä on meistä jompi kumpi koko ajan, jotta Nappi saa tutustuttua tulokkaaseen kunnolla. Yksinoloharjoitukset on kuitenkin syytä aloittaa suhteellisen pian ja silloin jätämme pienen aitaukseen. Tämä on siis suunnitelma, saa nähdä miten käytännössä onnistuu.
Ai kesken unien pitäis jonnekin lähteä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti