maanantai 15. maaliskuuta 2010

Vihdoin uudessa kodissa

No niin, nyt on Penni kotiutunut uuteen kotiin. Automatka sujui hyvin alkujärkytyksen jälkeen. Penni kuolasi aika lailla aluksi peloissaan ja muutaman tunnin ajon jälkeen oksensi luultavasti koko vatsan sisällön ulos. Sen jälkeen se nukkuikin viisi tuntia putkeen. Välillä se söi hieman kasvattajan ruokaa. Ehdin jo vähän huolestuakin, kun pentu oli niin rauhassa. Mutta koko päivän ajo vieraassa seurassa järkyttää luultavasti kenen tahansa pikkukoiran mieltä. Toinen järkytys taisi olla koko porukalle järkyttävä pakkanen kotona, heti alkajaisiksi -20 astetta. Nappi varsinkin oli tyytymättömän oloinen. Onneksi tähän aikaan vuodesta aurinko jo lämmittää, joten eiköhän me takapihalla käväistä aina tarvittaessa.

Kotiin tultuamme Penni virkistyi heti ja tutki utealiaasti kaikki paikat asunnossa. Se on ihanan rohkea ja ystävällinen pentu, eikä se vielä ole testannut hampaitaan muuhun kuin puruluuhun ja leluihin. Nappi on erittäin kiinnostunut Pennistä ja seuraa herkeämättä sen jokaista liikettä. Se myös haistelee pentua kuonosta hännänpäähän aika ajoin. Mitään yhteenottoa niiden välillä ei ole vielä sattunut. Näyttää siltä, että näistä kahdesta tulee vielä hyvät kaverit ja pennusta on jo heti selvästi seuraa Napille. Eli hyvä alku, toivottavasti jatko sujuu yhtä mukavasti. Tässä vähän kuvia hakumatkalta ja ensimmäisistä hetkistä kotona.


Hotellissa Nappi valitsi oman sänkynsä sijaan laukun makuupaikakseen.


Väsynyt matkustaja

Nappi vahtii tulokasta autossa.3 kommenttia:

 1. Löysin tämän blogin viikonlopulla. Ja jäin ihan jännityksellä odottamaan kuinka pennun haku onnistuu. Mutta tosi hyvinhän se meni. Ihanan söpö pallero kippurassa.. Minkä ikäinen Penni on?

  VastaaPoista
 2. onpa se pikkuinen!! Näyttää vähän Lilon ja Stitchin Stitchiltä, mutta taidan sanoa näin jokaisesta pikkukoirasta:) Napilla selkeästi jo isosiskon otteet tuossa hommassa!

  VastaaPoista
 3. Hei Essi, kiva kun käyt lukemassa blogia. Joo, yllättävän hyvin on tähän mennessä kaikki mennyt. Penni on vähän tavallista luovutusikää vanhempi, 11-viikkoinen. Yleensähän ne luovutetaan noin kahdeksan viikon vanhoina.

  Janna: Joo, ehkä se vähän on Stitchin näköinen, vähän. : )

  VastaaPoista