keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Hyvin menee!

Penni on kotiutunut oikein hyvin. Yöt se nukkuu hyvin sänkymme vieressä omassa kopassaan. Aika ajoin se heräilee, mutta rauhoittuu helposti nukkumaan uudelleen, kun sitä vähän silittelee. Aamulla Penni herää erittäin energisenä kyllä valitettavan aikaisin, mutta uskon että sama rytmi muiden kanssa löytyy pian.

Pennistä on selvästi seuraa Napille, ne leikkivät lähes koko hereilläoloajan. Välillä leikit näyttävät vähän hurjilta, mutta uskon, että molemmat osaavat ilmaista, jos meno menee oikeasti hurjaksi ja sattuu johonkin. Silti seuraan niiden leikkejä tarkasti ja kiinnitän huomion johonkin muuhun, jos siltä tuntuu. Nappi on kyllä aika väsynyt, se kun on tottunut nukkumaan suuren osan päivästä ja nyt se puolinukuksissa yrittää pysyä Pennin vauhdissa mukana. Mutta ehdottomasti parempi näin päin ja kyllähän nuo nukkuvat parin tunnin välein muutaman tunnin päiväunet.

Penni on jo vahvasti leimautunut minuun. Suihkussa käydessäni se kuulemma päivystää kylpyhuoneen oven takana inisten. Kun käymme Napin kanssa lenkillä, se myös itkeskelee ulko-oven takana. Huomasin kylläkin, että kun Nappi oli yksin takapihalla, se itki myös sitä oven takana. Kun mieheni lähtee aamulla töihin koko päiväksi, ei Penni huomioi asiaa lainkaan...Nappi on myös alusta asti seuraillut minua kaikkialle, joten minulla on nyt kaksi varjoa, joita täytyy varoa liikkuessani. Ei se mitään, tähän on totuttu.

Siksipä on syytä aloittaa yksinoloharjoitukset, jottei eroahdistusta pääsisi syntymään. Olen kovasti koettanut totuttaa Penniä pentuaitaukseen ja hyvin se sinne jääkin. Illalla on tarkoitus tehdä lisää harjoituksia. Aion pukea ja riisua ulkovaatteet ja mennä eteiseen hetkeksi muutaman kerran. Huomenna sitten voisin yrittää viedä jo roskia, riippuu vähän miten harjoitteet etenevät. Täytyy edetä asian kanssa päättäväisesti, mutta tarpeeksi pienin askelin, eroahdistus olisi hankala juttu kaikille.


Napilla ei sytytä yhtä nopeastiSylissä alkaa olla ahdasta, mutta onneksi sopu sijaa antaa.
Mitäs siinä yrität?

2 kommenttia:

  1. Ihanat Penni ja Nappi :) Minäkin löysin tänne Outin vinkin avulla, muiden(kin) pentuelämän seuraaminen on ihanaa...Joka ikinen päivä Lunakin keksii jotain ihan ihme juttuja, joille ei voin kuin nauraa ;)

    Onnea perheenlisäyksestä!

    -Minna

    VastaaPoista
  2. Hei,kiva kun löysit tänne! On se kyllä mukava seurata Pennin kehitystä ja noiden kahden (välillä turhankin) vauhdikasta menoa...

    VastaaPoista