keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Reklamaation paikka (taas)

Voe hyvänen aika kun minä en koskaan opi. En opi sitä, että kaupassa myytävät koiranlelut eivät kestä yhtä päivää. Korjaan, viittä minuuttia. Löysin yhdestä halpamarketista sellaiset meidän minikoirille sopivat pienet pallot ja kätevästi niitä oli kaksi samassa pakkauksessa. Koirat olivat aivan pähkinöinä (=innoissaan) palloista ja niiden iloa oli mukava seurata.

No onpa siinä komia pallo, jes!

Sitten vähän hammasta.

Myös Pennin palloa piti maistaa.

Kahden minuutin päästä tilanne oli tämä. Huomatkaa Napin vaativa tassu kuvan vasemmassa laidassa. Se oli järkyttynyt, kun pallo otettiin siltä pois ja se tyypilliseen tapaansa kökötti roskiksen edessä koko illan, kun tein amatöörivirheen ja heitin pallon roskiin Napin seuratessa toimitusta.

Lelun mukana tuli kyllä tällainen varoitusteksti: "Käyttö. Tämä lelu on kestävä, mutta se saattaa kuitenkin mennä rikki.---"

Niin joo, aivan.

2 kommenttia:

  1. Ei voi muuta sanoa kuin, että törkeää. Ainakaan meidän mopsit eivät helposti pysty hajottamaan minihampaillaan tollaisia leluja. Vaarallisia kapineita :( Nappi parka!

    VastaaPoista
  2. Joo, monesti pehmoleluissa on sama juttu, ratkeavat ja hajoavat heti. Mutta toki on olemassa paljon kestäviä ja hyviä palloja sekä muita leluja, yrityksen ja erehdyksen kautta vaikka sitten.

    VastaaPoista