sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Viikonlopun touhuja

Perjantain vietimme rauhallisissa merkeissä kotona, emmekä juuri mitään kummempaa touhunneet. Yritin vähän kuvailla koiria pihalla, mutta ne eivät olleet ollenkaan messissä, vaan päinvastoin, kärkkyivät vain aika tyytymättömän näköisinä takaisin sisälle. Tyypillistä näille kavereille...


No voi hyvänen aika sentään...


Ei kai tuo Penni nostele jo tassuja?




Pikku pallero.

Lauantaina käytiin pitkästä aikaa koirien kanssa vanhempieni luona kylässä. He ovat hioneet talon parkettilattian, ja pöyristyttävää kyllä, koiramme ja niiden 40 kynttä eivät ole enää tervetulleita kaikkialle asuntoon. Ne saavat oleilla vain kodinhoitotiloissa, jotka ovat hyvin lämpimät lattialämmityksen vuoksi. Hyvinhän ne siellä viihtyvät, mutta jättävät jälkeensä tilaan ihan älyttömän voimakkaan koiranhajun. Varsinkin räntäsateessa tehdyn lenkin jälkeen...Kummasti sitä jo suunniteltiinkin, että pitääpäs hankkia niille tossut, että voivat liikkua vapaammin talossa. Heh ja hah.


Aika epävieraanvaraista, tuumii Penni kodinhoitohuoneessa.

Tänään sunnuntaina meillä olikin aika hulivilipäivä, kun työkaverin mittelspitz Ceci oli meillä päivän hoidossa. Siitä lisää seuraavassa postauksessa, kuvia ei ole vielä ladattu koneelle.

Mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti