sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Bongattua

Minullahan on jatkuvasti hyvin irrationaalinen mopsi- tai griffonkrääsän bongaus päällä. Lomamatkamme aluksi vietimme aikaa saksalaisella lentokentällä ja sieltähän löytyi vaikka ja mitä mopsitavaraa.



Yhdessä lelukaupassa oli valtavan kokoinen mopsipehmo lukollisessa vitriinikaapissa. Hintakin oli valtava, 75 euroa.

Trudi-mopsi "muotilaukussa". Hinta oli 35 euroa.

Ja pienenpieni muovimopsi, hinta oli about 6 euroa.

Arvatkaa, minkä näistä ostin? Noooo, nyt ei mennyt hulluttelun puolelle, sillä ostin tuon alimmaisen (muistoksi, pitäähän sitä matkamuistoja nyt olla, ja tuo ei vienyt matkalaukussa kovin paljon tilaa!). Se tosin on tällä hetkellä jo hukassa.

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti tämä ei nyt lannista sun intoa, mutta meilläkin on tollanen schleich mopsi, ihan taijettiin kärkkäiseltä joskus ostaa=)Mut hei, noi leissit on käsinmaalattuja, siksi sen verta kalliimpia! Tuossahan näkyy sun sormuskin, joko oot siihen tottunu?

    VastaaPoista
  2. Joo, tuo merkki on mullekin tuttu, en vaan oo lelukaupoissa/osastoilla täällä pyörinyt, niin ei ole tullut vastaan. Hyvä, että teilläkin on mopsitavaraa kotona : ). Kyllähän tuohon sormukseen oon tottunut, mutta en aina muista laittaa sitä sormeen, ku aamulla lähen...Me muistutellaankin asiasta aina puolin ja toisin.

    VastaaPoista